Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obłędnie smaczne kotlety mielone z dodatkiem kapusty kiszonej, znikają ze stołu kilka chwil. Kotlety wykonane według tego przepisu są smaczne, sycące a także z całą pewnością będą smakowały całej rodzinie. Dodatkowo są one dość proste w przygotowaniu.
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 156
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 304
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 799
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 461
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 156
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 304
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 799
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 461
Składniki
1. Mięso mielone przekładam do miski, wbijam jajko, wsypuję bułkę tartą, sól, paprykę ostrą. 2. Dodaję odsączoną z soku, pokrojoną kapustę kiszoną oraz obraną drobno pokrojoną cebule.
3. Wyrabiam dokładnie masę mięsną, robię okrągłe kotlety, panieruję w bułce tartej i smażę na rozgrzanym oleju.
4. Kotlety gotowe. 5. Smacznego.