Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażone kotlety mielone z wieprzowej łopatki podane z ziemniakami i marynowanym ogórkiem.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8327
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 471
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8327
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 471
Składniki
Do mięsa mielonego dodajemy bułkę tartą, pieprz, sól, majeranek, czosnek, 1 łyżkę startej cebuli i jajka. Wyrabiamy farsz na kotlety.
Z wyrobionego farszu formujemy kotlety i smażymy na gorącym tłuszczu z każdej strony na rumiany kolor. W między czasie gotujemy ziemniaki.
Usmażone kotlety podajemy z ugotowanymi ziemniakami i marynowanym ogórkiem. Smacznego !!!