Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażone kotlety mielone z wieprzowej łopatki podane z ziemniakami i marynowanym ogórkiem.
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 498
W kuchni zawsze odnajdujemy wyjątkową harmonię smaków, a przygotowanie proste...
Odsłon: 498
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 498
W kuchni zawsze odnajdujemy wyjątkową harmonię smaków, a przygotowanie proste...
Odsłon: 498
Składniki
Do mięsa mielonego dodajemy bułkę tartą, pieprz, sól, majeranek, czosnek, 1 łyżkę startej cebuli i jajka. Wyrabiamy farsz na kotlety.
Z wyrobionego farszu formujemy kotlety i smażymy na gorącym tłuszczu z każdej strony na rumiany kolor. W między czasie gotujemy ziemniaki.
Usmażone kotlety podajemy z ugotowanymi ziemniakami i marynowanym ogórkiem. Smacznego !!!