Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne mielone z całą pieczarką. Jeśli ktoś lubi się wgryźć ;) to danie stworzone dla niego.
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2203
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 961
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23155
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2203
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 961
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23155
Składniki
Łopatkę mielimy, dodajemy jajka, bułkę tartą, dobrze przyprawiamy. Pieczarki myjemy, obieramy ze skórki i w całości rumienimy na patelni, należy je lekko posolić i popieprzyć. Formujemy kotlety, do środka wkładamy jedną pieczarkę. Obtaczamy w bułce tartej, smażymy na oleju . Niby zwykłe mielone, a jednak z niespodzianką :) Polecam! Świetnie smakują z ćwikłą!