Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne mielone z całą pieczarką. Jeśli ktoś lubi się wgryźć ;) to danie stworzone dla niego.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7906
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1185
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13679
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7906
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1185
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13679
Składniki
Łopatkę mielimy, dodajemy jajka, bułkę tartą, dobrze przyprawiamy. Pieczarki myjemy, obieramy ze skórki i w całości rumienimy na patelni, należy je lekko posolić i popieprzyć. Formujemy kotlety, do środka wkładamy jedną pieczarkę. Obtaczamy w bułce tartej, smażymy na oleju . Niby zwykłe mielone, a jednak z niespodzianką :) Polecam! Świetnie smakują z ćwikłą!