Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne mielone z całą pieczarką. Jeśli ktoś lubi się wgryźć ;) to danie stworzone dla niego.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7552
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2577
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7552
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2577
Składniki
Łopatkę mielimy, dodajemy jajka, bułkę tartą, dobrze przyprawiamy. Pieczarki myjemy, obieramy ze skórki i w całości rumienimy na patelni, należy je lekko posolić i popieprzyć. Formujemy kotlety, do środka wkładamy jedną pieczarkę. Obtaczamy w bułce tartej, smażymy na oleju . Niby zwykłe mielone, a jednak z niespodzianką :) Polecam! Świetnie smakują z ćwikłą!