Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Mielone z serkiem"
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 675
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 105
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 42
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2710
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 675
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 105
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 42
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2710
Składniki
Cebulę obrać, posiekać. Połączyć z mięsem, wbić jajko, doprawić solą i pieprzem, dokładnie wymieszać. Z masy mięsnej formować okrągłe kotlety, panierować w mące i smażyć na rozgrzanym oleju.
Serek połączyć z orzechami włoskimi i nakładać na usmażone kotlety.
Zapiekać ok. 3-4 minuty w piekarniku nagrzanym do temp 220oC nastawionym na funkcję grill. Gotowe danie posypać pistacjami.Źródło: Twoje Imperium