Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gotowe danie posypać pistacjami. Świetna alternatywa dla tradycyjnych mielonych. Choć tradycjonalista może śmiało podać do nich kartofelki:)
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 657
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1391
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458457
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1660
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 657
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1391
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458457
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1660
Składniki
Mielone mięso połączyć z siekaną cebulą i jajkiem, doprawić solą i pieprzem, dokładnie wymieszać. Z masy mięsnej formować okrągłe kotlety, smażyć na rozgrzanym oleju.
Serek połączyć z orzechami włoskimi i nakładać go na usmażone kotlety, zapiec w nagrzanym piekarniku nastawionym na funkcję grill.
Podawać z czerwoną kapustą przesmażoną z winogronami.