Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzien dobry zapraszam na pyszny obiadek. Nigdy mielone nie wyszły mi tak dobrze i wcale nie potrzebowałam do tego standardowych składników. Zapraszam!
Patelnia, miska
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5333
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 875
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11769
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5067
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1331
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5333
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 875
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11769
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5067
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1331
Składniki
1. Marchewkę ścieramy na drobnych oczkach i podsmażamy z pokrojoną drobno cebulką i czosnkiem. Odstawiamy do przestudzenia. 2. Do miski dajemy mięso, cebule z marchewką, przyprawę uniwersalna, pieprz, zioła prowansalskie i majeranek. Formujemy kotlety, obtaczamy w mące tortowej i smażymy (najlepiej ma smalcu z olejem) Podajemy z ulubionymi dodatkami. Smacznego!