Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzien dobry zapraszam na pyszny obiadek. Nigdy mielone nie wyszły mi tak dobrze i wcale nie potrzebowałam do tego standardowych składników. Zapraszam!
Patelnia, miska
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112861
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 153
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 354
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 401
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 717
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112861
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 153
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 354
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 401
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 717
Składniki
1. Marchewkę ścieramy na drobnych oczkach i podsmażamy z pokrojoną drobno cebulką i czosnkiem. Odstawiamy do przestudzenia. 2. Do miski dajemy mięso, cebule z marchewką, przyprawę uniwersalna, pieprz, zioła prowansalskie i majeranek. Formujemy kotlety, obtaczamy w mące tortowej i smażymy (najlepiej ma smalcu z olejem) Podajemy z ulubionymi dodatkami. Smacznego!