Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzien dobry zapraszam na pyszny obiadek. Nigdy mielone nie wyszły mi tak dobrze i wcale nie potrzebowałam do tego standardowych składników. Zapraszam!
Patelnia, miska
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 10
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 23
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 137
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 10968
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 269
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 10
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 23
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 137
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 10968
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 269
Składniki
1. Marchewkę ścieramy na drobnych oczkach i podsmażamy z pokrojoną drobno cebulką i czosnkiem. Odstawiamy do przestudzenia. 2. Do miski dajemy mięso, cebule z marchewką, przyprawę uniwersalna, pieprz, zioła prowansalskie i majeranek. Formujemy kotlety, obtaczamy w mące tortowej i smażymy (najlepiej ma smalcu z olejem) Podajemy z ulubionymi dodatkami. Smacznego!