Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na przygotowanie tej potrawy wystarczy 20 minut :)
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29235
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2215
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29235
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2215
Składniki
Na patelni rozgrzałam 3 łyżki oleju rzepakowego, wrzuciłam 250 g mielonego mięsa z indyka, pokrojone pieczarki, cebulę, osoliłam, mocno opieprzyłam i dusiłam pod przykryciem ok 15 minut. W połowie czasu podlałam szklanką wody. Po zakończonym czasie duszenia zagęściłam mąką i pogotowałam ok 2 minuty, aby mąka straciła smak surowizny. Podałam z ryżem.