Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na przygotowanie tej potrawy wystarczy 20 minut :)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 737
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420409
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1738
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 737
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420409
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1738
Składniki
Na patelni rozgrzałam 3 łyżki oleju rzepakowego, wrzuciłam 250 g mielonego mięsa z indyka, pokrojone pieczarki, cebulę, osoliłam, mocno opieprzyłam i dusiłam pod przykryciem ok 15 minut. W połowie czasu podlałam szklanką wody. Po zakończonym czasie duszenia zagęściłam mąką i pogotowałam ok 2 minuty, aby mąka straciła smak surowizny. Podałam z ryżem.