Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne drugie danie na upały
Ragoŭt to rodzaj gulaszu, szybkie danie obiadowe.
Odsłon: 74
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 116
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 365
Ragoŭt to rodzaj gulaszu, szybkie danie obiadowe.
Odsłon: 74
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 116
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 365
Składniki
wykonanie mielonego:Dodać wszystkie składniki z opisu, cebulę i czosnek drobno pokroić. Wymieszać, formować, smażyć w gorącym oleju, na wolnym ogniu na brązowo.
wykonanie sosu pieczarkowego:Pieczarki oczyścić, pokroić w paseczki, do garneczka dodać masło z opisu oraz pieczarki pokrojone, chwilkę podsmażyć i dodać marchew startą na drobnej tarce jarzynowej, smażyć do czasu aż wyparuje woda. Następnie doprawić do smaku solą i pieprzem, dodać śmietanę, zagotować.