Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne drugie danie na upały
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 259
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 259
Składniki
wykonanie mielonego:Dodać wszystkie składniki z opisu, cebulę i czosnek drobno pokroić. Wymieszać, formować, smażyć w gorącym oleju, na wolnym ogniu na brązowo.
wykonanie sosu pieczarkowego:Pieczarki oczyścić, pokroić w paseczki, do garneczka dodać masło z opisu oraz pieczarki pokrojone, chwilkę podsmażyć i dodać marchew startą na drobnej tarce jarzynowej, smażyć do czasu aż wyparuje woda. Następnie doprawić do smaku solą i pieprzem, dodać śmietanę, zagotować.