Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepiej danie zrobić dzień wcześniej żeby się ładnie wszystko przegryzło i mięsko przeszło warzywami.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6285
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9160
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8861
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6285
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9160
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8861
Składniki
Mięso może być pokrojone jak na kotlety albo w drobne kawałki podsmażamy najlepiej na suchej patelni, następnie przekładamy do garnka dolewamy troche wody i dusimy mięso aż zmięknie.
Cebulę kroimy w piórka, por na drobne plasterki. A marchewkę, seler i pietruszkę ścieramy na tarce o grubych oczkach. Wszystkie warzywa dodajemy do mięsa, w razie potrzeby podlewamy delikatnie wodą i dusimy aż wszystko będzie miękkie. Na końcu doprawiamy lekko przyprawą. Podajemy z ziemniakami, ryżem czy jak kto woli. Smacznego.