Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepiej danie zrobić dzień wcześniej żeby się ładnie wszystko przegryzło i mięsko przeszło warzywami.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17637
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1772
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15277
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5104
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9016
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17637
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1772
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15277
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5104
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9016
Składniki
Mięso może być pokrojone jak na kotlety albo w drobne kawałki podsmażamy najlepiej na suchej patelni, następnie przekładamy do garnka dolewamy troche wody i dusimy mięso aż zmięknie.
Cebulę kroimy w piórka, por na drobne plasterki. A marchewkę, seler i pietruszkę ścieramy na tarce o grubych oczkach. Wszystkie warzywa dodajemy do mięsa, w razie potrzeby podlewamy delikatnie wodą i dusimy aż wszystko będzie miękkie. Na końcu doprawiamy lekko przyprawą. Podajemy z ziemniakami, ryżem czy jak kto woli. Smacznego.