Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso sałatka i ziemianki czy potrzeba czegos więcej
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5431
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34512
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2156
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113826
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5431
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34512
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2156
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113826
Składniki
Przepis na obiad Baraninę kroimy w kostkę do pokrojonej baraniny dodajemy glazurę zrobioną w miseczce z kurkumy oliwy musztardy i majeranku Tak przygotowaną baraninę przekładamy do naczynia żaroodpornego i pieczemy w piekarniku góra i dół temperatura 200 stopni sałatę lodową umyć pod bieżącą wodą potargać na kawałki i dać do miski do środka dodajemy cukier śmietanę i sok z cytryny Wymieszać wszystko i zostawić na 30 minut . Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie na małym ogniu