Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięsno warzywna potrawa z mleczkiem kokosowym i kurkumą. Podajemy z makaronem.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 558
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 558
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Cebulę i cukinie pokroić w kostkę. Mięso przesmażyć na oleju, dodać cebulę, kurkumę, paprykę, smażyć 5 minut. Dodać cukinię, nasiona kozieradki, mleko kokosowe, wymieszać, wlać ciepłą wodę. Posolić, przykryć i dusić ok. 15-20 minut. Mąkę wymieszać z odrobiną wody, wlać do mięsa. Pod koniec doprawić pieprzem. Podawać z makaronem.