Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięsno warzywna potrawa z mleczkiem kokosowym i kurkumą. Podajemy z makaronem.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34137
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1338
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113587
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34137
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1338
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113587
Składniki
Cebulę i cukinie pokroić w kostkę. Mięso przesmażyć na oleju, dodać cebulę, kurkumę, paprykę, smażyć 5 minut. Dodać cukinię, nasiona kozieradki, mleko kokosowe, wymieszać, wlać ciepłą wodę. Posolić, przykryć i dusić ok. 15-20 minut. Mąkę wymieszać z odrobiną wody, wlać do mięsa. Pod koniec doprawić pieprzem. Podawać z makaronem.