Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywne danie na obiad.
Choć prawdziwa rolada śląska jest z wołowiny to bardzo często robi się ją z w...
Odsłon: 19299
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1047
Nie masz pomysłu na szybki deser bez pieczenia? Serniczki z patelni to strzał...
Odsłon: 758
Choć prawdziwa rolada śląska jest z wołowiny to bardzo często robi się ją z w...
Odsłon: 19299
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1047
Nie masz pomysłu na szybki deser bez pieczenia? Serniczki z patelni to strzał...
Odsłon: 758
Składniki
Wykonanie: Cebulę, czosnek obrać, posiekać razem z papryką i kapustą. Mięso wyłożyć na patelnię i podsmażyć na oleju przez 5 minut, dodać przygotowane warzywa, przyprawić do smaku i podsmaży jeszcze przez następne 5 minut na wolnym ogniu. Potrawę rozłożyć na talerze, posypać świeżą kolendrą i podawać na ciepło z pieczywem lub grubym makaronem.