Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywne danie na obiad.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 63
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4312
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2589
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 63
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4312
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2589
Składniki
Wykonanie: Cebulę, czosnek obrać, posiekać razem z papryką i kapustą. Mięso wyłożyć na patelnię i podsmażyć na oleju przez 5 minut, dodać przygotowane warzywa, przyprawić do smaku i podsmaży jeszcze przez następne 5 minut na wolnym ogniu. Potrawę rozłożyć na talerze, posypać świeżą kolendrą i podawać na ciepło z pieczywem lub grubym makaronem.