Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywne danie na obiad.
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 722
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 158
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 433
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 722
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 158
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 433
Składniki
Wykonanie: Cebulę, czosnek obrać, posiekać razem z papryką i kapustą. Mięso wyłożyć na patelnię i podsmażyć na oleju przez 5 minut, dodać przygotowane warzywa, przyprawić do smaku i podsmaży jeszcze przez następne 5 minut na wolnym ogniu. Potrawę rozłożyć na talerze, posypać świeżą kolendrą i podawać na ciepło z pieczywem lub grubym makaronem.