Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 822
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12568
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 822
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12568
Składniki
Gotowe mięso obsypać przyprawą wlać olej i wymieszać aby połączyło się w jedną całość
Mięso usmażyć na rumiany kolor następnie wlać dwie szklanki wody oraz wsypać suszoną włoszczyznę i nadal dusić do czasu wyparowania wody, po tym czasie wlać ostatnią szklankę wody i nadal dusić do wyparowania połowy jej, po tym czasie wkroić cukinię i dusić do miękkości mięsa oraz cukinii
Gotowe mięso podałam z ziemniakami oraz surówką z cebuli, ogórka i pomidora w śmietanie