Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 317
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 27461
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8983
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 744
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 317
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 27461
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8983
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 744
Składniki
Gotowe mięso obsypać przyprawą wlać olej i wymieszać aby połączyło się w jedną całość
Mięso usmażyć na rumiany kolor następnie wlać dwie szklanki wody oraz wsypać suszoną włoszczyznę i nadal dusić do czasu wyparowania wody, po tym czasie wlać ostatnią szklankę wody i nadal dusić do wyparowania połowy jej, po tym czasie wkroić cukinię i dusić do miękkości mięsa oraz cukinii
Gotowe mięso podałam z ziemniakami oraz surówką z cebuli, ogórka i pomidora w śmietanie