Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Mięso z kapustą"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 189
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 189
Składniki
W mięso powtykaj goździki i posmaruj miodem. Włóż do brytfanny, dopraw pieprzem i podlej bulionem. Piecz w temp. 170 C 40 min.
Cebulę i kapustę posiekaj. Podsmaż na patelni, wsyp kminek, sól i cukier.
Podduszoną kapustę włóż pod mięso do brytfanny, dodaj pokrojone gruszki i jabłka i dopiekaj przez ok. 30 minut, aż mięso będzie miękkie.Źródło: Na żywo