Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 211 Ocena: 4054
Dodano: 05.02.2014
Odsłon: 2203
3-4 os. | 30 min | łatwe | przystępne |
Fasolkę szparagową wrzucić na wrzątek i podgotować 5-7 minut. tofu pokroić w kostkę, cebulę i paprykę w piórka. Na małą patelnię wrzucić tofu i obsmażyć ze wszystkich stron, aż się zarumieni .Na głębokiej patelni rozgrzać olej. Wrzucić czosnek i cebule i paprykę, podsmażać przez 2 minuty na małym ogniu często mieszając. Dodać tofu i fasolkę szparagową, mieszając dodać sok z cytryny, przyprawy i wywar. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i poddusić kilka minut. Posypać ziarnem sezamowym i natychmiast podawać.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

BEATA1978 05 lutego 2014Zgłoś do usunięcia
Smacznie się prezentuje :) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz