Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Mintaj na włoski sposób"
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4300
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 74
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 47
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 89
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 398
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4300
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 74
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 47
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 89
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 398
Składniki
Przepis przysłała Ewa Golianek z Lublina .
Kostki rybne natrzyj przyprawą do ryb. Ułóż w formie.
Papryki podpiecz. Obierz, oczyść, zmiksuj. Podsmaż na oliwie z cebulą, czosnkiem, pesto i pomidorami. Wlej bulion, gotuj aż sos zgęstnieje, przypraw do smaku. Wsyp oliwki, wymieszaj.
Ryby zalej sosem, posyp serem. Piecz 45 min w 180°C.
<strong>Czas przygotowania 50 min, ilość porcji 4, cena za porcję 1,70 zł</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie