Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Mintaj na włoski sposób"
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 69
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 139
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 58
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 69
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 139
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 58
Składniki
Przepis przysłała Ewa Golianek z Lublina .
Kostki rybne natrzyj przyprawą do ryb. Ułóż w formie.
Papryki podpiecz. Obierz, oczyść, zmiksuj. Podsmaż na oliwie z cebulą, czosnkiem, pesto i pomidorami. Wlej bulion, gotuj aż sos zgęstnieje, przypraw do smaku. Wsyp oliwki, wymieszaj.
Ryby zalej sosem, posyp serem. Piecz 45 min w 180°C.
<strong>Czas przygotowania 50 min, ilość porcji 4, cena za porcję 1,70 zł</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie