Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis znalazłam na blogu Na Tropie Smaku i od tego czasu nie mogłam się doczekać aż go wypróbuje. Ta chrupiąca panierka jest obłędna!
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 339
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 122
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3885
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 583
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 339
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 122
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3885
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 583
Składniki
Rybę rozmrozić, osuszyć, pokroić na porcje i posolić. Ułożyć na blasze do pieczenia. Lekko posypać pieprzem. Chlebowe okruszki wymieszać z koperkiem i nałożyć na każdą porcję ryby. Czosnek przecisnąć przez praskę i wymieszać ze stopionym masłem. Polać każdy kawałek ryby uzyskaną mieszaniną. Piec w temperaturze 180 stopni C aż wierzch każdej ryby pięknie się zrumieni czyli ok. 20-25 min. Smacznego :)