Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis znalazłam na blogu Na Tropie Smaku i od tego czasu nie mogłam się doczekać aż go wypróbuje. Ta chrupiąca panierka jest obłędna!
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 84895
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2202
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9781
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3529
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6886
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 84895
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2202
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9781
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3529
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6886
Składniki
Rybę rozmrozić, osuszyć, pokroić na porcje i posolić. Ułożyć na blasze do pieczenia. Lekko posypać pieprzem. Chlebowe okruszki wymieszać z koperkiem i nałożyć na każdą porcję ryby. Czosnek przecisnąć przez praskę i wymieszać ze stopionym masłem. Polać każdy kawałek ryby uzyskaną mieszaniną. Piec w temperaturze 180 stopni C aż wierzch każdej ryby pięknie się zrumieni czyli ok. 20-25 min. Smacznego :)