Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis znalazłam na blogu Na Tropie Smaku i od tego czasu nie mogłam się doczekać aż go wypróbuje. Ta chrupiąca panierka jest obłędna!
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2754
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1279
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 733
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 81
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2754
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1279
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 733
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 81
Składniki
Rybę rozmrozić, osuszyć, pokroić na porcje i posolić. Ułożyć na blasze do pieczenia. Lekko posypać pieprzem. Chlebowe okruszki wymieszać z koperkiem i nałożyć na każdą porcję ryby. Czosnek przecisnąć przez praskę i wymieszać ze stopionym masłem. Polać każdy kawałek ryby uzyskaną mieszaniną. Piec w temperaturze 180 stopni C aż wierzch każdej ryby pięknie się zrumieni czyli ok. 20-25 min. Smacznego :)