Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 24
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 410
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 24
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 410
Składniki
Szpinak podsmażyć na maśle, dodać czosnek pokrojony w drobną kosteczkę i kukurydzę. Całość doprawić białym pieprzem i solą. Mintaja posolić, posypać czarnym pieprzem, panierować w jajku i bułce tartej. Smażyć na złoty kolor. Podawać ze szpinakiem. :-)