Do góry

Dania główne Przepis na:

Mintaj ze szpinakiem

Mintaj ze szpinakiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 725 Ocena: 48466

Dodano:

Odsłon: 2666

Nie ma jak smażona rybka :-)

Składniki

  • mintaj 4 płaty
  • panierka: jajko, bułka tarta
  • szpinak mrożony 1 opakowanie
  • kukurydza konserwowa 1/2 puszki
  • czosnek 3 ząbki
  • masło 2-3 łyżki
  • pieprz biały
  • pieprz czarny
  • sól
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Szpinak podsmażyć na maśle, dodać czosnek pokrojony w drobną kosteczkę i kukurydzę. Całość doprawić białym pieprzem i solą. Mintaja posolić, posypać czarnym pieprzem, panierować w jajku i bułce tartej. Smażyć na złoty kolor. Podawać ze szpinakiem. :-)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń