Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 930
Coraz częściej wśrod naszych gości pojawiają się ludzie którzy nie jedzą mięs...
Odsłon: 1247
Polecam na kolację.
Odsłon: 160
Rosół często gości na świątecznym stole. Cieszy się nieustająco ogromną popul...
Odsłon: 160
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 930
Coraz częściej wśrod naszych gości pojawiają się ludzie którzy nie jedzą mięs...
Odsłon: 1247
Polecam na kolację.
Odsłon: 160
Rosół często gości na świątecznym stole. Cieszy się nieustająco ogromną popul...
Odsłon: 160
Składniki
Kroimy kapustę pekińską na drobne paski, trzemy marchew na wiórki, kroimy cebulę w kostkę. Do pokrojonej kapusty dodajemy majonez, olej, sól i pieprz do smaku, dokładnie wszystko mieszamy.
Filety z Miruny doprawiamy solą i ziołowym pieprzem, panierujemy w rozbełtanym jajku i tartej bułce i smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiano. W międzyczasie gotujemy w osolonej wodzie ziemniaki.
Usmażone kawałki fileta podajemy z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty. Smacznego !!!