Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3582
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 409
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3582
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 409
Składniki
Kroimy kapustę pekińską na drobne paski, trzemy marchew na wiórki, kroimy cebulę w kostkę. Do pokrojonej kapusty dodajemy majonez, olej, sól i pieprz do smaku, dokładnie wszystko mieszamy.
Filety z Miruny doprawiamy solą i ziołowym pieprzem, panierujemy w rozbełtanym jajku i tartej bułce i smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiano. W międzyczasie gotujemy w osolonej wodzie ziemniaki.
Usmażone kawałki fileta podajemy z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty. Smacznego !!!