Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oczekiwana przez kilka miesięcy... nadchodzi :D
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 316
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1440
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 479
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1191
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 316
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1440
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 479
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1191
Składniki
Kapustę poszatkować (nie za cienko), udusić. Dodać zeszkloną posiekaną cebulkę, wetrzeć jabłko. Doprawić cukrem i cytryną. Ewentualnie zagęścić łyżeczką (dwoma) mąki wymieszanej z bulionem.
Przed podaniem posypać koperkiem. Smacznego :D 23.06.2009