Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oczekiwana przez kilka miesięcy... nadchodzi :D
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 60
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 68
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 309
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 60
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 68
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 309
Składniki
Kapustę poszatkować (nie za cienko), udusić. Dodać zeszkloną posiekaną cebulkę, wetrzeć jabłko. Doprawić cukrem i cytryną. Ewentualnie zagęścić łyżeczką (dwoma) mąki wymieszanej z bulionem.
Przed podaniem posypać koperkiem. Smacznego :D 23.06.2009