Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
może być dodatkiem do drugiego dania albo daniem samodzielnym, np z młodymi ziemniakami,
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1504
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231897
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5027
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1504
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231897
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5027
Składniki
1. kapustę poszatkować ( ja młodą kapustę kroję dość grubo ), zalać wodą, gotować ok 5 min, odcedzić, 2. boczek pokroić w kostkę, zrumienić, 3. do kapusty dodać pokrojoną marchew i cebulę oraz usmażony boczek, posolić, dodać kilka łyżek gorącej wody, dusić na małym ogniu, pod koniec duszenia dodać posiekany koperek, 4. śmietanę wymieszać z mąką, wlać do kapusty, zagotować, doprawić do smaku solą i pieprzem