Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
może być dodatkiem do drugiego dania albo daniem samodzielnym, np z młodymi ziemniakami,
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10037
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2666
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1810
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 680
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3907
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10037
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2666
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1810
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 680
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3907
Składniki
1. kapustę poszatkować ( ja młodą kapustę kroję dość grubo ), zalać wodą, gotować ok 5 min, odcedzić, 2. boczek pokroić w kostkę, zrumienić, 3. do kapusty dodać pokrojoną marchew i cebulę oraz usmażony boczek, posolić, dodać kilka łyżek gorącej wody, dusić na małym ogniu, pod koniec duszenia dodać posiekany koperek, 4. śmietanę wymieszać z mąką, wlać do kapusty, zagotować, doprawić do smaku solą i pieprzem