Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 340
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 531
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 738
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 340
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 531
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 738
Składniki
Z nóżek, warzyw, pieprzu, soli, ziela i liścia laurowego ugotowac wywar. Wyjąc mięso.
Dodac do wywaru poszatkowaną kapustę. Masło rozpuścic, podsmażyc cebulkę, zaprawic mąką, dodac do kapusty wraz z resztą składników i dusic do miękkości. Im dłużej, tym lepiej.
Podawac z młodymi ziemniaczkami, kopytkami, czeskimi knedliczkami lub pieczywem. Smacznego.