Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos podać z pieczywem lub ziemniakami. Polecam.
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101255
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 5787
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101255
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 5787
Składniki
Pokrojoną kapustę wkładamy do garnka, dodajemy pastę rosołową liście laurowe, ziele angielskie, pokrojoną w kostkę kiełbasę i boczek, zalewamy 3 szklankami wody i gotujemy do miękkości kapusty.
Podczas gotowania kilkakrotnie mieszamy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Jeżeli kapusta będzie miękka dodajemy pomidory, gotujemy kilka minut. Ugotowaną kapustę możemy podać z chlebem lub ugotowanymi młodymi ziemniakami posypanymi koprem. Smacznego!!!