Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezonowa młoda kapusta idealna na obiad.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1022
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 941
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12813
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1022
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 941
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12813
Składniki
1. Do dużego garnka wrzucić szynkę wraz z pokrojoną marchewką. Całość zalać wodą ok 3cm ponad mięso, lekko doprawić solą, pieprzem i odrobiną bazylii i gotować do miękkości około 1h. 2. Gdy mięso będzie miękkie, wrzucić pokrojoną kapustę, posiekany koperek i gotować około 20min. W razie potrzeby dodać więcej przypraw do smaku. 3. Podawać z młodymi ziemniakami.