Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezonowa młoda kapusta idealna na obiad.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 789
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425093
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10719
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 789
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425093
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10719
Składniki
1. Do dużego garnka wrzucić szynkę wraz z pokrojoną marchewką. Całość zalać wodą ok 3cm ponad mięso, lekko doprawić solą, pieprzem i odrobiną bazylii i gotować do miękkości około 1h. 2. Gdy mięso będzie miękkie, wrzucić pokrojoną kapustę, posiekany koperek i gotować około 20min. W razie potrzeby dodać więcej przypraw do smaku. 3. Podawać z młodymi ziemniakami.