Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
młodą kapustę, robi sie bardzo szybko i łatwo. Można ją podawać jako danie główne, ale także jako przystawke, kto co woli i jak lubi
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8126
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 398
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8126
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 398
Składniki
Szatkujemu kapuste, wrzucamy do garnka, troszke podlewamy wodą aby garnek nam sie nie przypalił, następnie wrzucamy pokrojoną kiełbasę, liść laurowy, ziele angielskie.
Kiedy kapusta jest miękka, wrzucam koper i resztę przypraw i ziół. Niektórzy zaklepują mąką kapustę, ale ja nie lubię. Smacznego!!