Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty obiad na weekend
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1934
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2584
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1934
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2584
Składniki
Rybę rozmrozić, umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem. Troszkę posolić, popieprzyć lub użyć posypki do ryby. Wstawić na trochę do lodówki. W garnku z zimną wodą ugotować ziemniaki. Gdy ziemniaki zaczną się gotować, wyjąć rybę, oprószyć ją lekko mąką i zacząć smażyć na oleju rzepakowym bądź kokosowym bezzapachowym, ewentualnie na maśle klarowanym. Ziemniaki odsączamy z wody. Nakładamy na talerze z rybką i surówką. Posypujemy koperkiem. Wołamy rodzinę na obiad :)