Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty obiad na weekend
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 372
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 814
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3448
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 118
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 172
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 372
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 814
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3448
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 118
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 172
Składniki
Rybę rozmrozić, umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem. Troszkę posolić, popieprzyć lub użyć posypki do ryby. Wstawić na trochę do lodówki. W garnku z zimną wodą ugotować ziemniaki. Gdy ziemniaki zaczną się gotować, wyjąć rybę, oprószyć ją lekko mąką i zacząć smażyć na oleju rzepakowym bądź kokosowym bezzapachowym, ewentualnie na maśle klarowanym. Ziemniaki odsączamy z wody. Nakładamy na talerze z rybką i surówką. Posypujemy koperkiem. Wołamy rodzinę na obiad :)