Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę inny pomysł na mortadele.
Zapiekanka ziemniaczana z mortadelą - szybko, tanio, smacznie.
Odsłon: 3102
Puszyste kluseczki kładzione , podane na słodko to szybki obiad gotowy w kwad...
Odsłon: 855
Maj to miesiąc szparagów. Uwielbiam wiosnę między innymi dlatego, że obfituje...
Odsłon: 60
Puszyste kluseczki kładzione , podane na słodko to szybki obiad gotowy w kwad...
Odsłon: 855
Maj to miesiąc szparagów. Uwielbiam wiosnę między innymi dlatego, że obfituje...
Odsłon: 60
Składniki
Mortadele kroimy w plastry. Jajko mieszamy z solą i odrobiną wody. Panierujemy kawałki mortadeli w jajku, a następnie w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju. Gdy przewrócimy na drugą stronę, to na usmażone miejsce kładziemy ser. Przykrywamy przykrywką i czekamy, aż kiełbasa od spodu się przyrumieni, a ser się rozpuści.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Knedle z truskawkami
Dania główne
Ziemniaczki zapiekane z bryndzą
Dania główne
Paluszki rybne, ziemniaki i surówka.
Dania główne
Młoda kapusta z pomidorami i kiełbasą
Knedle z truskawkami
Powrót do smaku dzieciństwa! Rewelacyjne w smaku knedle z soczystymi truskawk...
Odsłon: 3368
Ziemniaczki zapiekane z bryndzą
Nasz ostatni wypad w góry przyniósł nie tylko piękne widoki i opaleniznę ale...
Odsłon: 38