Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty sposób na pyszne danie z udek, idealne danie dla zapracowanych a zarazem bardzo smaczne.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10033
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2657
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1803
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 675
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3895
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10033
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2657
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1803
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 675
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3895
Składniki
1. Mięso myjemy, osuszamy, kroimy na połówki. Posypujemy fixem do potraw chińskich oraz solą. Obsmażamy na rozgrzanym oleju z każdej strony i przekładamy do naczynia żaroodpornego.
2. Śliwki oraz ananasy kroimy na małe kawałki, wykładamy na mięso. 3. Sok z ananasa mieszamy z Vegetą oraz wodą i polewamy mięso. 4. Pieczemy w rozgrzanym piekarniku 40 minut w 180°C.
5. Danie gotowe. 6. Smacznego.