Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8735
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7442
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5087
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328150
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8735
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7442
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5087
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328150
Składniki
Szafran zaparzyłem podgrzanym winem, wymieszałem z masłem. Łososia pokroiłem w kostkę, oprószyłem mąką i podsmażyłem na oliwie. Dodałem pokrojone pomidory, posiekany czosnek, wino z szafranem i śmietanę. Gotowałem kilka minut. Do płaskiego żaroodpornego naczynia wlałem sos pomidorowy. Włożyłem odcedzone muszle, każdą napełniłem nadzieniem z łososia. Posypałem parmezanem, zapiekałem w temperaturze 220 stopni C., aż cały ser się rozpuścił.