Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie kuchni wegetariańskiej. Nadzienie to burak, kasza jaglana, por i wiele przypraw.
Smaczne danie gotowe w piętnaście minut.
Odsłon: 12
Przepyszna surówka do wielu dań
Odsłon: 18
Smakowite kąski serowe z ciasta parzonego są świetną alternatywą dla pieczywa...
Odsłon: 1804
Prosty, szybki obiad . Udka z kurczaka w aromatycznej marynacie, duszony na p...
Odsłon: 39
Kurczak zapiekany w kapuście to mój kolejny pomysł na pyszny i prosty w przyg...
Odsłon: 27
Polecam. Lubią dorośli i dzieci.
Odsłon: 84
Smaczne danie gotowe w piętnaście minut.
Odsłon: 12
Przepyszna surówka do wielu dań
Odsłon: 18
Smakowite kąski serowe z ciasta parzonego są świetną alternatywą dla pieczywa...
Odsłon: 1804
Prosty, szybki obiad . Udka z kurczaka w aromatycznej marynacie, duszony na p...
Odsłon: 39
Kurczak zapiekany w kapuście to mój kolejny pomysł na pyszny i prosty w przyg...
Odsłon: 27
Polecam. Lubią dorośli i dzieci.
Odsłon: 84
Składniki
Makaron gotujemy al dente. Buraka obieramy, kroimy na kawałeczki i gotujemy do miękkości. Pora kroimy w krążki i również gotujemy, chwilkę. Nie dopuśćmy, aby się rozgotował. Ugotowaną kaszę jaglaną wraz z ugotowanymi warzywami, miksujemy blenderem. Wgniatamy ząbek czosnku, dodajemy przyprawy oraz oliwkę z oliwek. Nadzieniem wypełniamy makaronowe muszle. Posypujemy serem żółtym i zapiekamy 5 minut w mikrofalówce. Wierzch posypałam papryką słodką oraz natką pietruszki.