Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie kuchni wegetariańskiej. Nadzienie to burak, kasza jaglana, por i wiele przypraw.
Polecam.
Odsłon: 526
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 444
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 307
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 42
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 767
Polecam.
Odsłon: 526
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 444
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 307
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 42
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 767
Składniki
Makaron gotujemy al dente. Buraka obieramy, kroimy na kawałeczki i gotujemy do miękkości. Pora kroimy w krążki i również gotujemy, chwilkę. Nie dopuśćmy, aby się rozgotował. Ugotowaną kaszę jaglaną wraz z ugotowanymi warzywami, miksujemy blenderem. Wgniatamy ząbek czosnku, dodajemy przyprawy oraz oliwkę z oliwek. Nadzieniem wypełniamy makaronowe muszle. Posypujemy serem żółtym i zapiekamy 5 minut w mikrofalówce. Wierzch posypałam papryką słodką oraz natką pietruszki.