Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
na cieście francuskim jest pizza na szybki obiad lub kolację.........SMACZNEGO!!!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4822
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13095
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5765
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7361
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4822
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13095
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5765
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7361
Składniki
na oleju podsmażyć pokrojone cebule i pieczarki, nie solić, wody nie puszczą za dużo
wsypać opakowanie szpinaku baby, nie solić, podsmażać wszystko z 3 minuty mieszając, teraz dopiero dodać kucharka i wymieszać
ciasto francuskie rozwinąć na paieprze na blaszce z piekarnika, polać keczupem, posypać papryką słodką, oregano
rozsmarować pieczarki ze szpinakiem, posypać pokrojoną cebulą posypaną cukrem
posypać pokrojoną czerwoną papryką, dodać kawałeczki sera koziego
dodać starty żółty ser, użyłam morski, piekarnik nagrzany na 200 C, grzanie góra/dół, pizzę piec około 30-35 minut, kroić trochę wystudzoną, podać z keczupem