Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Nadziewana pierś z indyka"
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 271
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 108
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 773
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 875
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 271
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 108
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 773
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 875
Składniki
Mięso umyj i natnij tak, aby powstała kieszeń. Czosnek obierz, dwa ząbki rozetrzyj z solą, pozostały posiekaj. Natrzyj filet w środku i na zewnątrz solą z czosnkiem. Skrop sokiem z cytryny. Zawiń w folię i włóż do lodówki na 30 minut. Miąższ dyni pokrój, a cebulę posiekaj. Całość zrumień na maśle. Dodaj uprzednio namoczoną i odciśniętą bułkę. Wbij jajko. Dodaj posiekany rozmaryn, czosnek i skórkę z cytryny. Przypraw do smaku. Nadzieniem nafaszeruj mięso. Otwór zepnij wykałaczkami. Pieczeń obwiąż nicią i przełóż do brytfanny. Wstaw do piekarnika i piecz godzinę w temperaturze 180° C. Podawaj z ugotowanymi brokułami.Źródło: Na żywo