Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie patisona z ryżem i mięsem mielonym
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10536
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336843
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4553
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424360
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10536
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336843
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4553
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424360
Składniki
Patisony obrać, ucinamy górę i wydrążamy. Mięso mieszamy z ugotowanym ryżem i jajkiem. Doprawiamy solą pieprzem i ziołami Faszerujemy patisony nadzieniem. Zapiekamy ok.35-45 min w 180 stopniach , pod koniec pieczenia na każdy patison kładziemy plaster sera żółtego. Podawać na ciepło.