Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie patisona z ryżem i mięsem mielonym
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 106
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 10050
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5286
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 50
Dziś do pracy.
Odsłon: 692
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 106
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 10050
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5286
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 50
Dziś do pracy.
Odsłon: 692
Składniki
Patisony obrać, ucinamy górę i wydrążamy. Mięso mieszamy z ugotowanym ryżem i jajkiem. Doprawiamy solą pieprzem i ziołami Faszerujemy patisony nadzieniem. Zapiekamy ok.35-45 min w 180 stopniach , pod koniec pieczenia na każdy patison kładziemy plaster sera żółtego. Podawać na ciepło.