Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie patisona z ryżem i mięsem mielonym
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25364
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19053
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 20558
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25364
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19053
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 20558
Składniki
Patisony obrać, ucinamy górę i wydrążamy. Mięso mieszamy z ugotowanym ryżem i jajkiem. Doprawiamy solą pieprzem i ziołami Faszerujemy patisony nadzieniem. Zapiekamy ok.35-45 min w 180 stopniach , pod koniec pieczenia na każdy patison kładziemy plaster sera żółtego. Podawać na ciepło.