Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie patisona z ryżem i mięsem mielonym
Patisony to dietetyczne, lekkostrawne i delikatne w smaku warzywa, zawierając...
Odsłon: 5416
Bardzo prosty, a jednocześnie dietetyczny!
Odsłon: 745
Nigdy jeszcze nie piekłem chleba z gotowanymi ziemniakami. Dzisiaj nadszedł c...
Odsłon: 62
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 171
W sezonie truskawkowym pierogi nadziewane świeżymi, słodkimi truskawkami i po...
Odsłon: 133
Pyszna sałatka ziemniaczana z rzodkiewką , ogórkiem i zieloną pietruszką idea...
Odsłon: 1388
Nigdy jeszcze nie piekłem chleba z gotowanymi ziemniakami. Dzisiaj nadszedł c...
Odsłon: 62
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 171
W sezonie truskawkowym pierogi nadziewane świeżymi, słodkimi truskawkami i po...
Odsłon: 133
Pyszna sałatka ziemniaczana z rzodkiewką , ogórkiem i zieloną pietruszką idea...
Odsłon: 1388
Składniki
Patisony obrać, ucinamy górę i wydrążamy. Mięso mieszamy z ugotowanym ryżem i jajkiem. Doprawiamy solą pieprzem i ziołami Faszerujemy patisony nadzieniem. Zapiekamy ok.35-45 min w 180 stopniach , pod koniec pieczenia na każdy patison kładziemy plaster sera żółtego. Podawać na ciepło.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Placki z cukinii bez mąki
Dania główne
Pierś z kurczaka w fasolce szparagowej
Dania główne
Kurczak worcester
Dania główne
Kociołek myśliwski
Placki z cukinii bez mąki
Placki z cukinii bez mąki są idealną propozycją na obiad dla tych, którzy nie...
Odsłon: 121
Pierś z kurczaka w fasolce szparagowej
Piersi z kurczaka, można przyrządzić w bardzo krótkim czasie na wiele sposobó...
Odsłon: 120