Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza sałatka na weekend jest mocno jogurtowa i zaskakuje swoim smakiem. To zasługa zaledwie trzech głównych składników, selera, sera i cebuli, a także słodkich i chrupiących dodatków.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34138
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1341
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113587
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34138
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1341
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113587
Składniki
Do dużej miski przełóż jogurt naturalny i śmietanę. Wlej oliwę i sok z cytryny. Posól i popieprz, a następnie wymieszaj dość dokładnie. Teraz dodaj żurawinę i posiekane orzechy. Ponownie wymieszaj.
Seler odcedź z zalewy. Ser zetrzyj na tarce, a cebulę posiekaj w piórka. Dodaj do przygotowanego sosu jogurtowego. Całość wymieszaj i dopraw według uznania solą i pieprzem.