Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Póki jeszcze możemy, korzystajmy ze świeżych ziół. Zazwyczaj z bazylii robiłam pesto, a tym razem dodałam wszystkie do ciasta naleśnikowego i był to bardzo dobry pomysł. ;) Polecam spróbować!
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 73
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 158
Szybkie i smaczne ciasto z jabłkiem do popołudniowej kawy, pachnące cynamonem.
Odsłon: 155
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 183
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 73
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 158
Szybkie i smaczne ciasto z jabłkiem do popołudniowej kawy, pachnące cynamonem.
Odsłon: 155
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 183
Składniki
Przygotować ciasto łącząc ze sobą wszystkie składniki przy pomocy miksera. Bazylię posiekać i dodać do ciasta, wymieszać.
Naleśniki smażyć na małej patelni. Z tych proporcji wyjdzie ok 10 naleśników. Ser kozi pokroić na trójkąty i podawać go z naleśnikami. Smacznego! :)