Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Póki jeszcze możemy, korzystajmy ze świeżych ziół. Zazwyczaj z bazylii robiłam pesto, a tym razem dodałam wszystkie do ciasta naleśnikowego i był to bardzo dobry pomysł. ;) Polecam spróbować!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3792
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 626
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3816
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 388
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 724
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3792
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 626
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3816
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 388
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 724
Składniki
Przygotować ciasto łącząc ze sobą wszystkie składniki przy pomocy miksera. Bazylię posiekać i dodać do ciasta, wymieszać.
Naleśniki smażyć na małej patelni. Z tych proporcji wyjdzie ok 10 naleśników. Ser kozi pokroić na trójkąty i podawać go z naleśnikami. Smacznego! :)