Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Faszerowane naleśniki przełamują nudę w kuchni. Dzięki nim i kilku znanym składnikom możemy nadać nowego życia daniom, które już robiliśmy a które wcześniej podane były np. z makaronem:).
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2281
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4371
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1293
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 271
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2281
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4371
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1293
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 271
Składniki
Wszystkie składniki na ciasto naleśnikowe miksujemy do połączenia składników. Smażymy na bardzo mocno rozgrzanej, suchej patelni.
Cebulę drobno siekamy, podsmażamy wraz z mięsem mielonym na rozgrzanym oleju. Kiedy wszystko się zarumieni, dodajemy przecier i przyprawy. Dusimy około 15 minut aż sos zgęstnieje. Dodajemy startą mozzarellę, mieszamy.
Farsz przekładamy na naleśniki, zwijamy je w rulon. Opcjonalnie posypujemy startym żółtym serem i dekorujemy listkami bazylii.