Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wszystkich miłośników brokułów zachęcam do wypróbowania tego przepisu, sama byłam zaskoczona smakiem
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 221
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 798
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 930
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2829
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 221
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 798
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 930
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2829
Składniki
1. z podanych składników zrobić ciasto, mleka i wody dolać tyle, aby było dość rzadki (chodzi o to, żeby naleśniki były cienkie), 2. na patelni rozgrzać łyżkę oleju, dodać pokrojona cebule i czosnek, lekko poddusić, dodać szpinak i pokrojony brokuł, podlać wodą, dodać sól i pieprz, przykryć, dusić do miękkości, dodać śmietanę, zagotować, doprawić do smaku, 3. smażyć cienkie naleśniki, nałożyć nadzienie, zwinąć, można oczywiście dodać żółty ser lub obsmażyć jak krokiety ale my zjadłyśmy w takiej lekkiej formie, smacznego