Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wszystkich miłośników brokułów zachęcam do wypróbowania tego przepisu, sama byłam zaskoczona smakiem
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 318
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11125
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3713
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1274
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 318
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11125
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3713
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1274
Składniki
1. z podanych składników zrobić ciasto, mleka i wody dolać tyle, aby było dość rzadki (chodzi o to, żeby naleśniki były cienkie), 2. na patelni rozgrzać łyżkę oleju, dodać pokrojona cebule i czosnek, lekko poddusić, dodać szpinak i pokrojony brokuł, podlać wodą, dodać sól i pieprz, przykryć, dusić do miękkości, dodać śmietanę, zagotować, doprawić do smaku, 3. smażyć cienkie naleśniki, nałożyć nadzienie, zwinąć, można oczywiście dodać żółty ser lub obsmażyć jak krokiety ale my zjadłyśmy w takiej lekkiej formie, smacznego