Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wszystkich miłośników brokułów zachęcam do wypróbowania tego przepisu, sama byłam zaskoczona smakiem
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7825
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 276
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3018
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 581
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7825
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 276
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3018
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 581
Składniki
1. z podanych składników zrobić ciasto, mleka i wody dolać tyle, aby było dość rzadki (chodzi o to, żeby naleśniki były cienkie), 2. na patelni rozgrzać łyżkę oleju, dodać pokrojona cebule i czosnek, lekko poddusić, dodać szpinak i pokrojony brokuł, podlać wodą, dodać sól i pieprz, przykryć, dusić do miękkości, dodać śmietanę, zagotować, doprawić do smaku, 3. smażyć cienkie naleśniki, nałożyć nadzienie, zwinąć, można oczywiście dodać żółty ser lub obsmażyć jak krokiety ale my zjadłyśmy w takiej lekkiej formie, smacznego