Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki dyniowe są lekkie i puszyste, polecam na słodko z serem, dżemem, czy jabłkami prażonymi lub mieszane ser z jabłkami prażonymi.Idealne na drugie śniadanie do pracy czy szkoły.
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 698
Przepis dnia
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 2989
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 215
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 698
Przepis dnia
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 2989
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 215
Składniki
Puree z dyni przełóż do miski, dodaj jajka, sól i mleko, zmiksuj.Stopniowo dodawaj mąkę do uzyskania odpowiedniej konsystencji, ciasto powinno być trochę gęstsze od zwykłego. Naleśniki smaż na złoty kolor z obu stron.Podawaj według własnego uznania.
Naleśniki można podawać na różne sposoby na słodko lub słono z pieczarkami lub szpinakiem.