Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki dyniowe są lekkie i puszyste, polecam na słodko z serem, dżemem, czy jabłkami prażonymi lub mieszane ser z jabłkami prażonymi.Idealne na drugie śniadanie do pracy czy szkoły.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2694
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 175
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 233
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2694
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 175
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 233
Składniki
Puree z dyni przełóż do miski, dodaj jajka, sól i mleko, zmiksuj.Stopniowo dodawaj mąkę do uzyskania odpowiedniej konsystencji, ciasto powinno być trochę gęstsze od zwykłego. Naleśniki smaż na złoty kolor z obu stron.Podawaj według własnego uznania.
Naleśniki można podawać na różne sposoby na słodko lub słono z pieczarkami lub szpinakiem.