Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj naleśniki na krokiety do barszczu. Ciasto na naleśniki proste w przygotowaniu, a naleśniki smaczne. Polecam
mikser, miska, szklanka, patelnia, chochla, łopatka do przewracania naleśników,
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1453
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5972
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8883
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18802
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1453
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5972
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8883
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18802
Składniki
Do miski przesiać mąkę, wbić jajka i wlać mleko oraz wodę gazowaną . Dodać szczyptę soli i olej. Wszystkie składniki razem zmiksować, tak by ciasto było gładkie bez grudek. Zakryć ścierką i odłożyć na 15 minut aby ciasto odpoczęło. Patelnię rozgrzać, nakładać porcje ciasta i smażyć cienkie naleśniki. Smacznego
Przygotowanie ciasta naleśnikowego na krokiety.
Smażenie naleśników.
Naleśniki gotowe do nadziewania.