Pyszne, polecam.
Naleśniki na mleku migdałowym
Składniki
- 500 ml mleka migdałowego
- 2 łyżki sezamu
- 2 jaja
- 1 i 1/2 szklanki mąki pszennej
- 1/3 łyżeczki soli
- olej kokosowy do smażenia
Składniki
- 500 ml mleka migdałowego
- 2 łyżki sezamu
- 2 jaja
- 1 i 1/2 szklanki mąki pszennej
- 1/3 łyżeczki soli
- olej kokosowy do smażenia
Etapy przygotowania
Mleko migdałowe, mąkę, jaja, sól mieszamy w blenderze. Dodajemy ziarna sezamu. Smażymy na oleju kokosowym. Smacznego.
Przepis w Waszym wykonaniu (4)
Komentarze do przepisu (1)
Ostatnio komentowane przepisy
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 451
Przepis dnia
Przepyszne wafle orzechowe to kwintesencja dzieciństwa :) Całe do zakochania :)
Odsłon: 6641
W czasach przed maszynkami do mielenia, wszystkie kotlety były ręcznie siekan...
- Polska
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Warzywa
- Mięso
- Kurczak
- Indyk
- Grzyby
- Przyprawy
- Czosnek
- Kotlety
- Bułki
Odsłon: 188
Ostatnio komentowane przepisy
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 451
Przepis dnia
Przepyszne wafle orzechowe to kwintesencja dzieciństwa :) Całe do zakochania :)
Odsłon: 6641
W czasach przed maszynkami do mielenia, wszystkie kotlety były ręcznie siekan...
- Polska
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Warzywa
- Mięso
- Kurczak
- Indyk
- Grzyby
- Przyprawy
- Czosnek
- Kotlety
- Bułki
Odsłon: 188
Składniki
- 500 ml mleka migdałowego
- 2 łyżki sezamu
- 2 jaja
- 1 i 1/2 szklanki mąki pszennej
- 1/3 łyżeczki soli
- olej kokosowy do smażenia
Mleko migdałowe, mąkę, jaja, sól mieszamy w blenderze. Dodajemy ziarna sezamu. Smażymy na oleju kokosowym. Smacznego.