Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
najprostsze na każda porę dnia. naleśniki smażone na oleju kokosowym na specjalnej patelni indukcyjnej. smacznego :)
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17606
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1750
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15224
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4643
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8973
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17606
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1750
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15224
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4643
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8973
Składniki
Naleśniki chyba każdy robić umie. Mimo wszystko oto mój przepis: W dużej misce roztrzepuję jajka , wlewam mleko i dodaję mąkę. Delikatnie mieszam blenderem aby powstała masa bez grudek. Dodaję trochę cynamonu do ciasta. Patelnię rozgrzewamy posmarowaną olejem kokosowym bezzapachowym i smażymy :) Na środek naleśnika wkładamy dżem, u mnie były domowe powidła śliwkowe. Zwijamy, można jeszcze chwilę podgrzać na patelni aby je lekko zarumienić.