Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, aromatyczne i zdrowe naleśniki na obiad.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1395
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 374
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1395
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 374
Składniki
Składniki: Twaróg półtłusty 15 dag Filet z łososia 15 dag Papryka czerwona świeża 5 dag Sól i pieprz do smaku Natka pietruszki posiekana 1 łyżka Naleśnik 4 szt. Wykonanie: Paprykę, łososia pokroić w kostkę i lekko obsmażyć na oleju. Następnie przestudzić, wymieszać z twarogiem, natką pietruszki, przyprawić do smaku. Po czym delikatnie rozbić blenderem, nadziewać naleśniki i dowolnie zawinąć. SMACZNEGO!