Do góry

Dania główne Przepis na:

Naleśniki nadziewane twarogiem, papryką i łososiem

Naleśniki nadziewane twarogiem, papryką i łososiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 2527 Ocena: 18571

Dodano:

Odsłon: 1032

Smaczne, aromatyczne i zdrowe naleśniki na obiad.

Składniki

  • Twaróg półtłusty 15 dag
  • Filet z łososia 15 dag
  • Papryka czerwona świeża 5-10 dag
  • Sól i pieprz do smaku
  • Natka pietruszki posiekana 1 łyżka
  • Naleśnik 4 szt.
3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Naleśniki nadziewane twarogiem, papryką i łososiem

Przygotowanie

  1. Składniki:
    Twaróg półtłusty 15 dag
    Filet z łososia 15 dag
    Papryka czerwona świeża 5 dag
    Sól i pieprz do smaku
    Natka pietruszki posiekana 1 łyżka
    Naleśnik 4 szt.
    Wykonanie:
    Paprykę, łososia pokroić w kostkę i lekko obsmażyć na oleju. Następnie przestudzić, wymieszać z twarogiem, natką pietruszki, przyprawić do smaku. Po czym delikatnie rozbić blenderem, nadziewać naleśniki i dowolnie zawinąć. SMACZNEGO!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń