Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super naleśniki do czerwonego barszczyku.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8215
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1184
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9979
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4564
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 602
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8215
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1184
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9979
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4564
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 602
Składniki
Wykonanie naleśników: Jaja połączyć z mlekiem, piwem. Następnie dodać mąkę z proszkiem do pieczenia, wlać olej , przyprawić do smaku solą. Patelnię rozgrzać i smażyć naleśniki Wykonanie nadzienia pieczarkowego: Pieczarki pokroić i poddusić na maśle z cebulą. Dodać starty ser, przyprawić do smaku.
Nadziewać naleśniki piwne. Podawać z czerwonym barszczem.