Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super naleśniki do czerwonego barszczyku.
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 734
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 161
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31364
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 435
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 734
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 161
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31364
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 435
Składniki
Wykonanie naleśników: Jaja połączyć z mlekiem, piwem. Następnie dodać mąkę z proszkiem do pieczenia, wlać olej , przyprawić do smaku solą. Patelnię rozgrzać i smażyć naleśniki Wykonanie nadzienia pieczarkowego: Pieczarki pokroić i poddusić na maśle z cebulą. Dodać starty ser, przyprawić do smaku.
Nadziewać naleśniki piwne. Podawać z czerwonym barszczem.