Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super naleśniki do czerwonego barszczyku.
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 114
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 119
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 175
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 114
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 119
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 175
Składniki
Wykonanie naleśników: Jaja połączyć z mlekiem, piwem. Następnie dodać mąkę z proszkiem do pieczenia, wlać olej , przyprawić do smaku solą. Patelnię rozgrzać i smażyć naleśniki Wykonanie nadzienia pieczarkowego: Pieczarki pokroić i poddusić na maśle z cebulą. Dodać starty ser, przyprawić do smaku.
Nadziewać naleśniki piwne. Podawać z czerwonym barszczem.