Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne pomidorowe naleśniki z farszem ze szpinaku
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4568
Śledzie z pieczonymi ziemniakami, podane z kiszonym ogórkiem. To szybki posił...
Odsłon: 64
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 726
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 320
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14660
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4568
Śledzie z pieczonymi ziemniakami, podane z kiszonym ogórkiem. To szybki posił...
Odsłon: 64
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 726
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 320
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14660
Składniki
Z mąki, jaja, wody, koncentratu pomidorowego, papryki, oregano, soli czosnku zrób naleśnikowe ciasto ( u mnie mąka uniwersalna bezglutenowa, ale użyj mąki jaką lubisz) olej wody w miarę potrzeby. Usmaż cienkie naleśniki na oleju rzepakowym. Na rozgrzanej oliwie z oliwek lekko podsmaż czosnek tak aby oddał smak i aromat. Dodaj szpinak i duś. Dopraw solą. Zwijaj naleśniki nakładając farsz ze szpinaku i posypując parmezanem.