Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne pomidorowe naleśniki z farszem ze szpinaku
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 182
Bitki z mięsa z sosem pieczeniowym, podane z kaszą pęczak i sałatką z czerwon...
Odsłon: 190
Pieczony kurczak cytrynowy to danie dla wielbicieli wyrazistych, nieco orient...
Odsłon: 10189
Chleb z mąki lnianej. Ja swój chleb ukroiłam jeszcze gorący więc jest trochę...
Odsłon: 59
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 182
Bitki z mięsa z sosem pieczeniowym, podane z kaszą pęczak i sałatką z czerwon...
Odsłon: 190
Pieczony kurczak cytrynowy to danie dla wielbicieli wyrazistych, nieco orient...
Odsłon: 10189
Chleb z mąki lnianej. Ja swój chleb ukroiłam jeszcze gorący więc jest trochę...
Odsłon: 59
Składniki
Z mąki, jaja, wody, koncentratu pomidorowego, papryki, oregano, soli czosnku zrób naleśnikowe ciasto ( u mnie mąka uniwersalna bezglutenowa, ale użyj mąki jaką lubisz) olej wody w miarę potrzeby. Usmaż cienkie naleśniki na oleju rzepakowym. Na rozgrzanej oliwie z oliwek lekko podsmaż czosnek tak aby oddał smak i aromat. Dodaj szpinak i duś. Dopraw solą. Zwijaj naleśniki nakładając farsz ze szpinaku i posypując parmezanem.