Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne pomidorowe naleśniki z farszem ze szpinaku
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 97576
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1929
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5763
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5768
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 97576
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1929
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5763
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5768
Składniki
Z mąki, jaja, wody, koncentratu pomidorowego, papryki, oregano, soli czosnku zrób naleśnikowe ciasto ( u mnie mąka uniwersalna bezglutenowa, ale użyj mąki jaką lubisz) olej wody w miarę potrzeby. Usmaż cienkie naleśniki na oleju rzepakowym. Na rozgrzanej oliwie z oliwek lekko podsmaż czosnek tak aby oddał smak i aromat. Dodaj szpinak i duś. Dopraw solą. Zwijaj naleśniki nakładając farsz ze szpinaku i posypując parmezanem.