Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy obiad połączony farszem z ulubionych pierogów nie jednego łasucha.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 875
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2748
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3229
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 875
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2748
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3229
Składniki
Boczek kroimy w drobną kostkę i wytapiamy na patelni do całości dodajemy łyżeczkę smalcu , dokładamy pokrojoną w kotkę cebulę i smażymy do ze złocenia cebuli . Odkładamy na bok do lekkiego wystygnięcia .
Do garnka przeciskamy przez praskę lub gnieciemy tłuczkiem ziemniaki z serem . Dodajemy przestudzony boczek z cebulą , dokładnie mieszamy . Całość przyprawiamy przyprawami i ponownie dokładnie mieszamy .
Gotowy farsz równomiernie rozkładamy na połówce naleśnika (około 2 łyżki) . Następnie składamy na pół i jeszcze raz na pół .
Tak przygotowane naleśniki smażymy na roztopionym maśle do ładnego ze złocenia się naleśnika .