Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy obiad połączony farszem z ulubionych pierogów nie jednego łasucha.
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1016
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4425
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 453
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2793
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38740
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1016
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4425
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 453
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2793
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38740
Składniki
Boczek kroimy w drobną kostkę i wytapiamy na patelni do całości dodajemy łyżeczkę smalcu , dokładamy pokrojoną w kotkę cebulę i smażymy do ze złocenia cebuli . Odkładamy na bok do lekkiego wystygnięcia .
Do garnka przeciskamy przez praskę lub gnieciemy tłuczkiem ziemniaki z serem . Dodajemy przestudzony boczek z cebulą , dokładnie mieszamy . Całość przyprawiamy przyprawami i ponownie dokładnie mieszamy .
Gotowy farsz równomiernie rozkładamy na połówce naleśnika (około 2 łyżki) . Następnie składamy na pół i jeszcze raz na pół .
Tak przygotowane naleśniki smażymy na roztopionym maśle do ładnego ze złocenia się naleśnika .