Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,lekko winne,bardzo polecam.
Świąteczna uczta prosto z Turcji. Przepyszny i dekoracyjny przysmak, będzie o...
Odsłon: 5105
Polecam.
Odsłon: 319
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 347
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 315
Świąteczna uczta prosto z Turcji. Przepyszny i dekoracyjny przysmak, będzie o...
Odsłon: 5105
Polecam.
Odsłon: 319
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 347
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 315
Składniki
Zrobić ciasto naleśnikowe,ma mieć półgęstą konsystencję.Smażyć placki naleśnikowe na odrobinie tłuszczu. Osobno utrzeć twaróg z cukrem i jeżynami. Na wystudzone placki kłaść ser ,rozsmarować i złożyć na pół. Podsmażyć z obu stron,polać musem jeżynowym i zajadać. MUS JEŻYNOWY. Jeżyny zblendować ,dodać cukier i wino.Gotować do zgęstnienia jeżyn. Smacznego życzę!