Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,lekko winne,bardzo polecam.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 442
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 282
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1445
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 442
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 282
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1445
Składniki
Zrobić ciasto naleśnikowe,ma mieć półgęstą konsystencję.Smażyć placki naleśnikowe na odrobinie tłuszczu. Osobno utrzeć twaróg z cukrem i jeżynami. Na wystudzone placki kłaść ser ,rozsmarować i złożyć na pół. Podsmażyć z obu stron,polać musem jeżynowym i zajadać. MUS JEŻYNOWY. Jeżyny zblendować ,dodać cukier i wino.Gotować do zgęstnienia jeżyn. Smacznego życzę!