Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,lekko winne,bardzo polecam.
Rosół z kaszą jęczmienną to świetna alternatywa dla tradycyjnego polskiego pr...
Odsłon: 670
Mieszanka przypraw baharati jest nieodzownym dodatkiem do mięsa mielonego, (w...
Odsłon: 49
Ekspresowa przekąska pełna smaku.
Odsłon: 92
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 122
Rosół z kaszą jęczmienną to świetna alternatywa dla tradycyjnego polskiego pr...
Odsłon: 670
Mieszanka przypraw baharati jest nieodzownym dodatkiem do mięsa mielonego, (w...
Odsłon: 49
Ekspresowa przekąska pełna smaku.
Odsłon: 92
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 122
Składniki
Zrobić ciasto naleśnikowe,ma mieć półgęstą konsystencję.Smażyć placki naleśnikowe na odrobinie tłuszczu. Osobno utrzeć twaróg z cukrem i jeżynami. Na wystudzone placki kłaść ser ,rozsmarować i złożyć na pół. Podsmażyć z obu stron,polać musem jeżynowym i zajadać. MUS JEŻYNOWY. Jeżyny zblendować ,dodać cukier i wino.Gotować do zgęstnienia jeżyn. Smacznego życzę!