Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,lekko winne,bardzo polecam.
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15768
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałą i szybką zakąskę świąteczną. Z...
Odsłon: 1494
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15768
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałą i szybką zakąskę świąteczną. Z...
Odsłon: 1494
Składniki
Zrobić ciasto naleśnikowe,ma mieć półgęstą konsystencję.Smażyć placki naleśnikowe na odrobinie tłuszczu. Osobno utrzeć twaróg z cukrem i jeżynami. Na wystudzone placki kłaść ser ,rozsmarować i złożyć na pół. Podsmażyć z obu stron,polać musem jeżynowym i zajadać. MUS JEŻYNOWY. Jeżyny zblendować ,dodać cukier i wino.Gotować do zgęstnienia jeżyn. Smacznego życzę!