Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostały mi usmażone naleśniki ,na szybko powstała pyszna przekąska na słodko. Serdecznie polecam:)
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 136
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 356
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 136
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 356
Składniki
Twaróg rozetrzeć widelcem,dodać jajka,cukier waniliowy ,śmietanę oraz cukier puder jeśli chcemy bardziej słodkie. Gruszki pokrojone w paski usmażyć podlewając odrobiną wody.Dodać żurawinę i anyżek. Nałożyć ser na placki,zawijać i usmażyć z dwóch stron. Po wierzchu rozłożyć mus gruszkowy. Smacznego życzę!