Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostały mi usmażone naleśniki ,na szybko powstała pyszna przekąska na słodko. Serdecznie polecam:)
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18474
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7053
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30617
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29357
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18474
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7053
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30617
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29357
Składniki
Twaróg rozetrzeć widelcem,dodać jajka,cukier waniliowy ,śmietanę oraz cukier puder jeśli chcemy bardziej słodkie. Gruszki pokrojone w paski usmażyć podlewając odrobiną wody.Dodać żurawinę i anyżek. Nałożyć ser na placki,zawijać i usmażyć z dwóch stron. Po wierzchu rozłożyć mus gruszkowy. Smacznego życzę!