Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostały mi usmażone naleśniki ,na szybko powstała pyszna przekąska na słodko. Serdecznie polecam:)
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35702
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1207
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1757
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6010
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35702
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1207
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1757
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6010
        
        
                Składniki
Twaróg rozetrzeć widelcem,dodać jajka,cukier waniliowy ,śmietanę oraz cukier puder jeśli chcemy bardziej słodkie. Gruszki pokrojone w paski usmażyć podlewając odrobiną wody.Dodać żurawinę i anyżek. Nałożyć ser na placki,zawijać i usmażyć z dwóch stron. Po wierzchu rozłożyć mus gruszkowy. Smacznego życzę!