Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie trochę pracochłonne,ale warto poświęcić trochę czasu by wykombinować tak pyszne połączenie.Serdecznie polecam:)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2389
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4517
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1560
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 469
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2389
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4517
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1560
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 469
Składniki
Karczek i boczek pokroić w plastry i zaprawić w ketchupie,musztardzie soku z cytryny i wegecie. Odstawić na 1/2 godz. Po tym czasie upiec na grillu elektrycznym,odstawić do wystudzenia.
Zrobić ciasto naleśnikowe wg.proporcji podanych w spisie produktów,i upiec grubsze naleśniki,cieńke będą pękać. Osobno przygotować szpinak.Do rozmrożonego dać wyciśnięty czosnek,sól do smaku oraz zrobić lekką zasmażkę z mąki i masła.
Na wystudzone placki naleśnikowe położyć plaster sra żółtego ,szpinak,karczek,plasterki boczku i cukinii. Zawinąć i spiąć wykałaczką.
Smażyć z dwóch stron na patelni,obok położyć ćwiartki jabłek również podsmażyć ,które świetnie smakowo komponują się z mięsem. Smacznego życzę!