Do góry

Dania główne Przepis na:

Naleśniki z jabłkami

Naleśniki z jabłkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 17 Ocena: 94

Dodano:

Odsłon: 372

Szybka i prosta potrawa, naleśniki z jabłkami
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Obrać jabłka i zetrzeć na dużych oczkach. Jajka zmieszać z kefirem, woda i solą, dodawać maki aż osiągniemy odpowiednia konsystencję (trochę gęstsze od tradycyjnego ciasta na naleśniki). Dodać starte jabłka i dobrze wymieszać.

  2. Smażymy na gorącym tłuszczu aż do osiągnięcia złocistego koloru.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń