Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i syte ;)
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 20
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 15
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 784
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 20
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 15
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 784
Składniki
Mleko, wodę, mąkę, jajka i sól zmiksować i upiec naleśniki.
Kiszoną kapustę wypłukać w wodzie, odcisnąć i drobno posiekać.
Umyte pieczarki drobno posiekać.
Cebulę pokroić w kosteczkę.
Na patelni podgrzać olej i przesmażyć kapustę ( ok. 10 min.)
Pieczarki z cebulką przesmażyć, dołożyć do kapusty, posolić i popieprzyć i jeszcze chwilkę smażyć mieszając aż odparuje woda.
Przygotowany farsz nakładać na naleśniki i zwijać.
Sos zrobić wg przepisu na opakowaniu.
Gotowe naleśniki podgrzewam w piekarniku i polewam sosem.
Smacznego ;)