Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i syte ;)
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2596
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 133
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 229
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2596
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 133
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 229
Składniki
Mleko, wodę, mąkę, jajka i sól zmiksować i upiec naleśniki.
Kiszoną kapustę wypłukać w wodzie, odcisnąć i drobno posiekać.
Umyte pieczarki drobno posiekać.
Cebulę pokroić w kosteczkę.
Na patelni podgrzać olej i przesmażyć kapustę ( ok. 10 min.)
Pieczarki z cebulką przesmażyć, dołożyć do kapusty, posolić i popieprzyć i jeszcze chwilkę smażyć mieszając aż odparuje woda.
Przygotowany farsz nakładać na naleśniki i zwijać.
Sos zrobić wg przepisu na opakowaniu.
Gotowe naleśniki podgrzewam w piekarniku i polewam sosem.
Smacznego ;)